Promovare pe rețele de socializare

Pagina de Facebook, Instagram

Logotip Express;
3 afișe digitale;
Deservirea paginii 14 zile.

1.400 mdl

Social
BOOM

Creare cont profesional de Facebook, Instagram, Google Maps, Logotip Express, 6 afișe digitale, deservirea paginii 30 zile.

3.000 mdl

Exemple de lucru

Pagina de Facebook, Instagram

Link către pagină

Link către pagină

Link către pagină
Social BOOM

Link către pagină

Link către pagină

Link către pagină

Etapele de lucru

1

Selectarea serviciului necesar

Alegeți serviciul necesar din lista de servicii a studioului nostru.

2

Înregistrarea cererii

În etapa de înregistrare a cererii, vi se va cere să completați informațiile de contact pentru o comunicare ușoară cu contractantul pentru comandă și toate câmpurile relevante necesare pentru implementarea comenzii. Înregistrarea cererii nu va dura mai mult de 10 minute din timpul dvs.

3

Confirmarea cererii sau plata comenzii

După crearea unei cereri, puteți aștepta un apel de la operatorul nostru și puteți plăti comanda după consultare. Dacă nu aveți întrebări suplimentare, puteți plăti imediat. Apoi vom numi instantaneu un specialist potrivit pentru dvs.

4

Numirea unui specialist și lucrul la comandă

În viitorul foarte apropiat, după plată, dezvoltatorul nostru vă va contacta, va discuta suplimentar toate detaliile comenzii, dacă este necesar, și apoi va începe lucrul.

5

Acceptarea lucrărilor terminate

După ce dezvoltatorul vă arată versiunea finală a lucrării la comandă (și după ce ați făcut toate modificările la cererea dvs.), lucrarea va fi expediata și comanda va fi finalizată.

6

Feedback despre munca noastră

Veți putea evalua munca specialistului și puteți lăsa feedback cu privire la comanda în sistemul nostrum.

Pentru a ne contacta

Promovarea pe internet

De ce este nevoie de publicitate pe internet? De fapt, totul e simplu: marketingul pe internet trebuie pentru ca site-ul să funcționeze! Nu este suficient să creați o resursă web și să plasați pe ea informația: este nevoie ca vizitatorii țintă să vină pe site. Noi ne ocupăm atât cu optimizarea de căutare, cât și cu setarea publicității de context, de asemenea creăm campanii de publicitate pe internet cum ar fi Facebook, Instagram, Google.


Cum funcționează diferite tipuri de promovare


Să vedem cum funcționează diferite campanii de publicitate în Moldova pe Internet. Deci, promovarea de căutare permite afișarea site-ului clientului în rezultate de top pe sistemele de căutare. Desigur că, chiar dacă ocupați primul loc pe pagina de cautare în Google, aceasta încă nu vă poate garanta dumneavoastră vânzări mari. Este important ca structura site-ului și pâlnia de vânzări să fie setată corect. Noi ne ocupăm nu doar de promovare, ci și cu crearea site-urilor, la fel și cu optimizarea pentru vânzări: noi vă garantăm, că serviciile noastre, efectuate “la cheie” vor crește cu siguranță cererea pentru produsul dumneavoastră. Astfel, de exemplu, configurând promovarea în rețea, noi de la început analizăm concurenții dumneavoastră, care deja se află în topul rezultatelor, analizăm eficacitatea acestor site-uri. La baza informației acumulate se desfășoară selecția frazelor și cuvintelor cheie, care ajută la optimizarea site-ului.


Publicitatea contextuală, ca și cea de căutare, este proiectată deja la clienții calzi, pentru că ei singuri caută produsul vostru în rețea. Achitarea acestei publicități se desfășoară pentru click-uri, adică pentru cantitatea trecerii pe site-ul campaniei. Publicitatea contextuală – un instrument foarte eficient, îndeosebi atunci când nu dispuneți de mult timp, pentru a mări numărul de vânzări. O astfel de publicitate poate fi modificată pentru propriile nevoi, optimizând și transformând. Publicitatea contextuală lucrează anume atunci când este nevoie de realizat produsul rapid, întrucât promovarea de căutare este proiectată pentru o promovare mai lentă, dar cu un efect mai îndelungat.


Promovarea pe internet – una dintre principiile de bază a marketingului eficient. Nu se merită de economisit pe serviciile de promovare a site-ului web: de la eficacitatea lor depinde cât de mult vor crește vânzările dumneavoastră.

Pe lângă binecunoscutele metode de promovare de context și de căutare, compania noastră de asemenea filmează videoclipuri comerciale și le promovează cu ajutorul platformelor video: de exemplu, Youtube Ads, la fel pe Instagram și Facebook. Este destul de nouă, dar un serviciu deja popular: verificați, probabil concurenții dumneavoastră deja îl utilizează.


La fel suntem capabili să elaborăm un poster digital unic, pe care îl vom promova de asemenea, cu ajutorul rețelelor de socializare. Posterul digital – o șansă excelentă pentru a crește vânzările fără investiții semnificative și conversații îndelungate.


Grație campaniilor de publicitate, pe care le-am lansat, clienții noștri deja de mult timp au sporit considerabil cantitatea de comenzi, și-au extins prezența pe piață, au îmbunătățit imaginea. Comandați promovarea pe internet “la cheie” de la noi, la compania moldstarter și veți rămâne mulțumiți de rezultatele rapide și calitative ale muncii noastre!