Servicii Foto-Video

Servicii Foto-Video destinat pentru evenimente.

Foto

Sesiune foto personalizată, cu locații la alegere (cupluri, familie, individual)

Preț 600 mdl

Sesiune foto cumătrie

Preț 4.300 mdl

Sesiune foto nuntă

Preț 5.000 mdl

Sesiune foto botez

Preț 5.000 mdl

Sesiune foto zi de naștere

Preț 1.500 mdl

Video

Video personalizat, (cupluri, familie, individual)

Preț 1.500 mdl

Sesiune video cumătrie

Preț 6.300 mdl

Sesiune video nuntă

Preț 8.000 mdl

Sesiune video botez

Preț 8.000 mdl

Sesiune video zi de naștere

Preț 2.500 mdl

Exemple de lucru

Foto
Video

Link către serviciu

Link către serviciu

Link către serviciu

Etapele de lucru

1

Selectarea serviciului necesar

Alegeți serviciul necesar din lista de servicii a studioului nostru.

2

Înregistrarea cererii

În etapa de înregistrare a cererii, vi se va cere să completați informațiile de contact pentru o comunicare ușoară cu contractantul pentru comandă și toate câmpurile relevante necesare pentru implementarea comenzii. Înregistrarea cererii nu va dura mai mult de 10 minute din timpul dvs.

3

Confirmarea cererii sau plata comenzii

După crearea unei cereri, puteți aștepta un apel de la operatorul nostru și puteți plăti comanda după consultare. Dacă nu aveți întrebări suplimentare, puteți plăti imediat. Apoi vom numi instantaneu un specialist potrivit pentru dvs.

4

Numirea unui specialist și lucrul la comandă

În viitorul foarte apropiat, după plată, dezvoltatorul nostru vă va contacta, va discuta suplimentar toate detaliile comenzii, dacă este necesar, și apoi va începe lucrul.

5

Acceptarea lucrărilor terminate

După ce dezvoltatorul vă arată versiunea finală a lucrării la comandă (și după ce ați făcut toate modificările la cererea dvs.), lucrarea va fi expediata și comanda va fi finalizată.

6

Feedback despre munca noastră

Veți putea evalua munca specialistului și puteți lăsa feedback cu privire la comanda în sistemul nostrum.

Pentru a ne contacta

Foto și video pentru evenimente

De asemenea noi prestăm servicii și persoanelor fizice: de exemplu, suntem capabili să filmăm un videoclip, destinat botezului bebelușului, nunții, zilei de naștere etc. Noi suntem gata să organizăm pentru dumneavoastră o sesiune foto de nuntă sau sesiune foto de botez, să filmăm orice videoclip personalizat. Dacă sunteți în căutare de servicii calitative și ieftine pentru crearea fotografiilor sau conținut video, atunci doar apelați-ne sau scrieți-ne!


Noi oferim următoarele tipuri de foto și video servicii pentru persoanele fizice:Echipa noastră de profesioniști poate transmite toată gama necesară de emoții ale evenimentului dumneavoastră cu ajutorul foto și video. Fiecare eveniment în viața unui om e umplut de sentimente speciale și noi cunoaștem, cum să facem astfel, încât ele să rămână capturate pentru mulți ani. Comandați foto și video în Moldova la noi, în compania moldstarter!