Elaborare Site Web

Site Portofoliu


Un site de portofoliu este o mică prezentare a unei persoane sau a unei echipe, și anume talentele sale într-un anumit domeniu.
Un proiect realizat creativ, conceput pentru a reflecta întreaga experiență a unui specialist, pentru a-și arăta abilitățile.
Elementul principal sunt lucrările efectuate. Designerul, fotograful, artistul, webmasterul, poate reflecta în acest portofoliu propriile lucrări.

de la 5.000 mdl

Landing Page
(Site de o pagină)

Landing Page - Este un site care constă dintr-o pagină scurtă sau lungă și are un scop comercial.
Landing Page este destinat vânzării, achiziționării de bunuri, colectării de contacte și formării bazei de clienți.
În cel mai scurt timp posibil, puteți afla publicul țintă, face publicitate pentru produs, puteți crește vânzările și puteți obține profit.

de la 8.000 mdl

Site Corporativ

Un site corporativ este un site care servește ca reprezentant al companiei pe Internet.
Conține informații despre activitățile companiei, contacte și adrese, o listă de servicii sau catalog de produse, listă de prețuri. Acest tip de site are și un formular de feedback.
Site-ul este destinat unui public ca parteneri de afaceri, clienți și Presă.

de la 10.000 mdl

Internet Magazin

Internet Magazinul este o formă de comerț electronic care permite consumatorilor să cumpere bunuri sau servicii folosind un browser web.
Consumatorii găsesc produsul de interes vizitând direct site-ul retailerului sau căutând printre furnizori alternativi.

de la 30.000 mdl

Exemple de lucru

Site Portfoliu


Link către site

Link către site

Link către site

Landing Page


Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Site Corporativ


Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Link către site

Internet Magazin


Link către site

Link către site

Link către site

Etapele de lucru

1

Selectarea serviciului necesar

Alegeți serviciul necesar din lista de servicii a studioului nostru.

2

Înregistrarea cererii

În etapa de înregistrare a cererii, vi se va cere să completați informațiile de contact pentru o comunicare ușoară cu contractantul pentru comandă și toate câmpurile relevante necesare pentru implementarea comenzii. Înregistrarea cererii nu va dura mai mult de 10 minute din timpul dvs.

3

Confirmarea cererii sau plata comenzii

După crearea unei cereri, puteți aștepta un apel de la operatorul nostru și puteți plăti comanda după consultare. Dacă nu aveți întrebări suplimentare, puteți plăti imediat. Apoi vom numi instantaneu un specialist potrivit pentru dvs.

4

Numirea unui specialist și lucrul la comandă

În viitorul foarte apropiat, după plată, dezvoltatorul nostru vă va contacta, va discuta suplimentar toate detaliile comenzii, dacă este necesar, și apoi va începe lucrul.

5

Acceptarea lucrărilor terminate

După ce dezvoltatorul vă arată versiunea finală a lucrării la comandă (și după ce ați făcut toate modificările la cererea dvs.), lucrarea va fi expediata și comanda va fi finalizată.

6

Feedback despre munca noastră

Veți putea evalua munca specialistului și puteți lăsa feedback cu privire la comanda în sistemul nostrum.

Pentru a ne contacta

Elaborarea și Promovarea site-urilor

A comanda un site web personalizat – înseamnă a face o alegere corectă! Marketingul web este o componentă importantă în promovarea pe internet în Moldova. Fiecare primă campanie astăzi își are propria reprezentare pe rețeaua Internet: resursa, care lucrează pentru ea 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână, fără zile libere și zile de sărbătoare. Elaborarea calitativă a site-urilor web oferă garanția, că în viitor el va atrage clienți noi în fiecare zi.


Majoritatea IT- companiilor se ocupă cu conceperea site-urilor web, însă doar câțiva fac într-adevăr resurse calitative. Noi ne ocupăm cu elaborarea site-urilor web în Moldova, atât cu site simple, cât și cu interfețe complexe, la fel organizăm adaugarea informației pe site și promovarea lor.


Prezența în internet este necesară companiilor angajate în diferite domenii de afaceri: cineva are nevoie de crearea unui landing page, iar cineva de un site corporativ. Tipul resursei web noi vom selecta împreună cu dumneavoastră după analiza scopurilor și obiectivelor pe care site-ul trebuie să le închidă.


Cum să determini, de care site aveți nevoie

În dependență de sarcinile atribuite resurselor, noi creăm exact acel site, de care aveți nevoie. Noi suntem capabili să executăm următoarele tipuri de internet platforme:Succesul nostru depinde de succesul clienților noștri, de aceea noi facem tot posibilul ca să rămâneți mulțumiți și cât mai rapid să vedeți primele rezultate a prezenței companiei voastre în sfera online.