Elaborare Logo

Logo Express

2 variante de logotip, cu design individual. Exemple vizuale pe căni, mașină, cărți de vizită, file-uri.

500 mdl

Logo Extend

Analiza de activitate, crearea concept, design individual. Designul poate fi discutat! Exemple de logotip pe căni, mașină, cărți de vizită, file-uri.

2.000 mdl

Exemple de lucru

Logo Express
Logo Extend

Etapele de lucru

1

Selectarea serviciului necesar

Alegeți serviciul necesar din lista de servicii a studioului nostru.

2

Înregistrarea cererii

În etapa de înregistrare a cererii, vi se va cere să completați informațiile de contact pentru o comunicare ușoară cu contractantul pentru comandă și toate câmpurile relevante necesare pentru implementarea comenzii. Înregistrarea cererii nu va dura mai mult de 10 minute din timpul dvs.

3

Confirmarea cererii sau plata comenzii

După crearea unei cereri, puteți aștepta un apel de la operatorul nostru și puteți plăti comanda după consultare. Dacă nu aveți întrebări suplimentare, puteți plăti imediat. Apoi vom numi instantaneu un specialist potrivit pentru dvs.

4

Numirea unui specialist și lucrul la comandă

În viitorul foarte apropiat, după plată, dezvoltatorul nostru vă va contacta, va discuta suplimentar toate detaliile comenzii, dacă este necesar, și apoi va începe lucrul.

5

Acceptarea lucrărilor terminate

După ce dezvoltatorul vă arată versiunea finală a lucrării la comandă (și după ce ați făcut toate modificările la cererea dvs.), lucrarea va fi expediata și comanda va fi finalizată.

6

Feedback despre munca noastră

Veți putea evalua munca specialistului și puteți lăsa feedback cu privire la comanda în sistemul nostrum.

Pentru a ne contacta

Elaborare logo pentru companii

De ce este nevoie de elaborarea unui logo? Logo-ul – e fața companiei! Logo-ul unic vă face diferiți de concurenți și cunoscuți printre clienți. La fel, cu ajutorul lui se construiește imaginea: liniile special construite și culorile alese influențează la perceperea proiectului dumneavoastră de alți oameni.


Logo-ul – este un element de imagine, stil și chiar marketing. Doar un designer cu experiență este capabil să creeze un logo cu adevărat eficient, care în continuare îl veți utiliza pe site, în broșuri, scrisori. Logo unic – este metoda de a se evidenția și a spune mai multe despre marca voastră comercială. De asemenea în fața acestui element de decor al afacerii, stau următoarele sarcini: ridicarea calității marketingului și recunoașterii companiei și produselor ei, lucru asupra imaginii, reflectarea valorilor.


În logo se pot combina orice idei, simboluri, culori: sarcina principală – e să fie creată o figură irepetabilă și unică. În el pot fi prezente aluzii la slogan, politica a companiei, ideile și valorile ei.

Cât costă crearea unui logo în Moldova? Totul depinde de complexitatea executării proiectului și de termenii de livrare. Crearea unui logo poate dura de la o oră până la câteva zile de lucru. Prețul serviciilor este calculat individual și depinde de o mulțime de parametri.


Principiul creării logo-ului


Ca să fie creată o figură puternică și irepetabilă, care să reflecte în întregime marca dumneavoastră, noi utilizăm următoarele principii:Începând munca, noi obligatoriu trecem peste următoarele etape:Au mai rămas întrebări? Trebuie doar să ne apelați sau să ne scrieți, și noi cu siguranță vă vom răspunde.