Cărți de vizită

Vizit Express

2 variante de cărți de vizită. Exemple vizuale puteți vedea mai jos în secțiunea exemple de lucru.

300 mdl

Vizit Extend

Design pe 3 materiale diferite: mat, carbon, plastic. Variantele de design sunt discutate si elaborate conform activităţii dumneavoastre.

500 mdl

Exemple de lucru

Vizit Express
Vizit Extend

Etapele de lucru

1

Selectarea serviciului necesar

Alegeți serviciul necesar din lista de servicii a studioului nostru.

2

Înregistrarea cererii

În etapa de înregistrare a cererii, vi se va cere să completați informațiile de contact pentru o comunicare ușoară cu contractantul pentru comandă și toate câmpurile relevante necesare pentru implementarea comenzii. Înregistrarea cererii nu va dura mai mult de 10 minute din timpul dvs.

3

Confirmarea cererii sau plata comenzii

După crearea unei cereri, puteți aștepta un apel de la operatorul nostru și puteți plăti comanda după consultare. Dacă nu aveți întrebări suplimentare, puteți plăti imediat. Apoi vom numi instantaneu un specialist potrivit pentru dvs.

4

Numirea unui specialist și lucrul la comandă

În viitorul foarte apropiat, după plată, dezvoltatorul nostru vă va contacta, va discuta suplimentar toate detaliile comenzii, dacă este necesar, și apoi va începe lucrul.

5

Acceptarea lucrărilor terminate

După ce dezvoltatorul vă arată versiunea finală a lucrării la comandă (și după ce ați făcut toate modificările la cererea dvs.), lucrarea va fi expediata și comanda va fi finalizată.

6

Feedback despre munca noastră

Veți putea evalua munca specialistului și puteți lăsa feedback cu privire la comanda în sistemul nostrum.

Pentru a ne contacta

Elaborarea cărților de vizită

Cartea de vizită a devenit deja nu doar un purtător al datelor de contact, ci și un element de decor și de stil de afaceri a companiei. Ea reflectă poziția ei pe piață și profitabil evidențiază pe fundalul concurenților. Cartea de vizită – un instrument de vizualizare, care funcționează în afara timpului.


Designul cărții de vizită – e fața unei companii sau a persoanei. Cărțile de vizită se lasă directorilor, partenerilor, furnizorilor și cumpărătorilor. Dacă cineva are nevoie să vă sune și el are cartea voastră de vizită, când o va lua în mână, vor apărea imediat anumite asociații. Sarcina cărții de vizită e să facă astfel, încât asociațiile să fie cât mai plăcute și eficiente. Dacă ea este ieftină, zbârcită, stângace, atunci și atitudinea față de compania dumneavoastră va fi respectivă. O carte de vizită stilată și frumoasă trezește respect și dorința de a colabora. De aceea este atât de important ca cărțile de vizită să fie frumoase și calitative.

Există trei tipuri de cărți de vizită, antreprenorul poate să le utilizeze în același timp:


Noi suntem gata să facem pentru dumneavoastră cărți de vizită unice: personale, de afaceri și corporative! V-a rămas doar să luați decizie asupra sarcinilor și dorințelor pentru proiectare.


Principiul dezvoltării și creării designului cărților de vizită


Crearea cărții de vizită ale companiei noastre începe de la analiză! Cărțile de vizită individuale - metodă de a crea impresii de la prima întâlnire cu clientul sau partenerul, de aceea analiza pentru designul ulterior al cărților de vizită este atât de importantă.

Noi analizăm nu doar compania dumneavoastră, activitatea sau producția, ci și concurenții. Dacă este necesar, vom concretiza detaliile adiționale. După analiză noi vă propunem o alegere a câtorva machete și schițe ale viitoarelor cărți de vizită, iar dumneavoastră alegeți unul, pe care noi ulterior îl vom prelucra. Toate detaliile se discută și după necesitate noi includem modificări. Designul final se trimite la tipar doar după aprobarea clientului. Dumneavoastră puteți să alegeți atât cărți de vizită bilaterale, cât și unilaterale. Dacă aveți întrebări, apelați-ne sau scrieți-ne: noi neapărat vă vom consulta.


Toate cărțile de vizită care le producem, sunt unice. Noi nu utilizăm șabloane și dumneavoastră puteți fi siguri că veți obține un produs într-adevăr calitativ. Comandați cărți de vizită calitative și individuale în Moldova, de la compania moldstarter!