Servicii Foto-Video

Servicii Foto-Video destinate pentru activitatea comercială

Foto

Sesiune foto comercială, produse, locații, companii, servicii (pentru marketing digital).

Durata 3 ore

Preț 3.000 mdl

Sesiune foto pentru evenimente (corporativ-uri, workshop-uri, training-uri, couching-uri, etc.)

Durata 3-5 ore

Preț 4.000 mdl

Video

Video comercial, ads pentru rețele de socializare, spot publicitar.

Durata 1 min

Preț 4.000 mdl

Durata 3 min

Preț 10.000 mdl

Animație, motion graphic (animare logo, creare intro si outro, video pentru logo, afise digitale animate).

Durata 15-30 sec

Preț 2.000 mdl

Exemple de lucru

Foto

Video


Link către video

Link către video

Link către video

Link către video

Link către video

Link către video

Etapele de lucru

1

Selectarea serviciului necesar

Alegeți serviciul necesar din lista de servicii a studioului nostru.

2

Înregistrarea cererii

În etapa de înregistrare a cererii, vi se va cere să completați informațiile de contact pentru o comunicare ușoară cu contractantul pentru comandă și toate câmpurile relevante necesare pentru implementarea comenzii. Înregistrarea cererii nu va dura mai mult de 10 minute din timpul dvs.

3

Confirmarea cererii sau plata comenzii

După crearea unei cereri, puteți aștepta un apel de la operatorul nostru și puteți plăti comanda după consultare. Dacă nu aveți întrebări suplimentare, puteți plăti imediat. Apoi vom numi instantaneu un specialist potrivit pentru dvs.

4

Numirea unui specialist și lucrul la comandă

În viitorul foarte apropiat, după plată, dezvoltatorul nostru vă va contacta, va discuta suplimentar toate detaliile comenzii, dacă este necesar, și apoi va începe lucrul.

5

Acceptarea lucrărilor terminate

După ce dezvoltatorul vă arată versiunea finală a lucrării la comandă (și după ce ați făcut toate modificările la cererea dvs.), lucrarea va fi expediata și comanda va fi finalizată.

6

Feedback despre munca noastră

Veți putea evalua munca specialistului și puteți lăsa feedback cu privire la comanda în sistemul nostrum.

Pentru a ne contacta

Servicii foto și video comerciale

Videoclipurile și fotografiile sunt viitorul! Aceasta e una dintre cele mai eficiente metode de promovare, inclusiv pe internet. Anume video și fotografiile profesionale atrag cel mai mult trafic pe site. Utilizați toate avantajele acestui format de promovare a propriei afaceri. Lărgiți auditoriul, creșteți vânzările, povestiți despre dumneavoastră prin intermediul video-urilor și fotografiilor de publicitate și corporative, la fel și cele de prezentare!


Conform ultimelor cercetări de marketing, probabilitatea că omul va procura un produs după ce va privi un filmuleț despre el, este egală cu 90%. În fiecare minut pe Youtube se încarcă mai mult de 100 de ore de video, iar pe Facebook și Instagram se lansează sute de companii cu fotografii sau cu conținut video.

Fotografia și/sau videoul sunt create de o echipă de profesioniști, creează o imagine bună de produs în fața ochilor potențialului cumpărător. Deosebit de important de a implica un astfel de conținut pe rețelele de socializare: astăzi o mare atenție se alocă anume componentei vizuale, adică fotografiilor și videoclipurilor, care le publică utilizatorii. Comandați conținut vizual și configurarea publicității în Moldova, la noi, în compania moldstarter, și bucurați-vă de rezultatul rapid!

Oferim următoarele tipuri de servicii


Noi filmăm conținut pentru companii, angajate în orice sferă de activitate: (magazine, industrie, sectorul serviciilor etc.). În dependență de sarcinile puse, fotografiile și video-urile noastre își vor acoperi scopurile: îmbunătățirea imaginii, creșterea vânzărilor și recunoașterii etc. De asemenea noi ne ocupăm cu filmări industriale, care includ munca asupra unităților de producție și la mediu.


Conținutul vizual comercial – un puternic truc de marketing, cu ajutorul căruia dumneavoastră veți putea atrage noi clienți, să sporiți imaginea companiei, de asemenea să dobândiți noi piețe. Arătați produsul sau serviciul dumneavoastră din partea cea mai profitabilă, povestiți, cum se utilizează și de ce trebuie să se adreseze anume la dumneavoastră.