Afișe

Afișe Digitale

Perfect pentru evenimente, pentru vânzarea unui produs unic, informații despre compania dvs., promoții, reduceri etc.

de la 200 mdl

Afișe Imprimate small

1 afișă în copie față-verso, design individual.

de la 400 mdl

Afișe Imprimate medium

2 afișe în copie față-verso, design individual.

de la 700 mdl

Afișe Imprimate maximum

3 afișe în copie față-verso, design individual.

de la 1.000 mdl

Exemple de lucru

Afise Digitale
Afise Imprimate

Etapele de lucru

1

Selectarea serviciului necesar

Alegeți serviciul necesar din lista de servicii a studioului nostru.

2

Înregistrarea cererii

În etapa de înregistrare a cererii, vi se va cere să completați informațiile de contact pentru o comunicare ușoară cu contractantul pentru comandă și toate câmpurile relevante necesare pentru implementarea comenzii. Înregistrarea cererii nu va dura mai mult de 10 minute din timpul dvs.

3

Confirmarea cererii sau plata comenzii

După crearea unei cereri, puteți aștepta un apel de la operatorul nostru și puteți plăti comanda după consultare. Dacă nu aveți întrebări suplimentare, puteți plăti imediat. Apoi vom numi instantaneu un specialist potrivit pentru dvs.

4

Numirea unui specialist și lucrul la comandă

În viitorul foarte apropiat, după plată, dezvoltatorul nostru vă va contacta, va discuta suplimentar toate detaliile comenzii, dacă este necesar, și apoi va începe lucrul.

5

Acceptarea lucrărilor terminate

După ce dezvoltatorul vă arată versiunea finală a lucrării la comandă (și după ce ați făcut toate modificările la cererea dvs.), lucrarea va fi expediata și comanda va fi finalizată.

6

Feedback despre munca noastră

Veți putea evalua munca specialistului și puteți lăsa feedback cu privire la comanda în sistemul nostrum.

Pentru a ne contacta

Afișe Digitale Moldova

Afișe Digitale - Afișele sunt o producție de publicitate, care ajută la răspândirea informației despre produsul sau serviciul dumneavoastră. Cu ajutorul afișelor, clienții voștri pot primi de la dumneavoastră reducere sau bonus, iar voi să obțineți o bază nouă de clienți, cu care ulterior veți putea lucra. De asemenea, afișele se utilizează și pentru a povesti pe scurt despre produs, cu ajutorul afișelor este realizată promovarea producției.


Afișele unice lucrează ca niște “cârlige” deosebite pentru cumpărători, care au nevoie de beneficii. Ele sunt calculate pentru acele categorii de public țintă, care reacționează la cuvinte precum, “reducere”, “gratis”, “promoție”, “profitabil”. Asemenea oameni caută, unde să procure produsul sau să primească un serviciu mai ieftin. După statistică, asemenea cumpărători sunt, în dependență de domeniul afacerii, de la 20% până la 40%. Frecvent afișele se prezintă ca și afișele de evenimente: afișele pot fi prezentate în rolul unui poster de publicitate mic, care evidențiază evenimentele și invită în a-l vizita etc., precum un afiș de eveniment.


Principiul de elaborare a Afișelor Digitale


Noi creăm două tipuri de afișe: afișe pentru tipar și afișe digitale. Să vedem caracteristicile fiecărui tip. Afișele pentru tipar – o foaie de tip standard cu design și informație despre compania dumneavoastră, promoție, reducere etc. Pe ea la fel se atașează logo-ul vostru, iar mărimea afișului se selectează reieșind din sarcina lui și a bugetului. Vă recomandăm să vă decideți imediat, pe care hârtie veți tipări afișele: din aceasta, de asemenea depinde designul și caracteristicile de editare. Afișele tipărite – o modalitate de neschimbat de comunicare în timpul promovării evenimentelor speciale, oferte promoționale etc. Această metodă de publicitate este renumită de mult timp, dar ea rămâne a fi populară până în prezent, deoarece justifică pe deplin cheltuielile, și, de asemenea demonstrează eficiența sa.


Afișele digitale – imaginea, care se utilizează pe Internet. Ele de asemenea devin o parte a campaniei de publicitate, iar promovarea lor se desfășoară cu ajutorul rețelelor de socializare, publicității pe site-uri etc. Astfel de afișe se pot folosi la fel, pentru anunțarea evenimentelor, cum și pentru a alerta auditoriul despre promoții, reduceri, a noului produs.


Aplicând pentru crearea afișelor digitale sau tipărit în Moldova, la noi, în compania moldstarter, veți obține următoarele avantaje:Adresați-vă pentru crearea afișele individuale la noi, în compania moldstarter! Noi suntem capabili să executăm comenzi de orice complexitate.